Çiçekli İlkokulu

Telefon : 3643342025
WEB https://sungurlucicekliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çiçekli Köyü, Sungurlu/ÇORUM
VİZYON : Milli değerleri benimsemiş dürüst çalışkan ve kültürlü bireyler yetiştirmek. geleceğe umutla bakan bilimden teknolojiden faydalanan ve bunların önemini kavrayan bireyler yetiştirmek
MİSYON : Bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek çağın ihtiyaçlarına yanıt verecek beceriler kazandırmak, okuyan, araştıran,sorgulayan ve bunları bir merak ve ihtiyaç içerisinde gerçekleştiren, öğrendiklerini karşılaştığı yeni durumlara transfer edebilen kişiler olmasını sağlamak , Öğrencilerimizin, çağın gerekleri doğrultusunda; kendine güvenen, milli ve manevi değerleri benimseyen ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR : 1

Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Sobalı
Lojman : var Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Köy yolu asfalt olup, köy minibüsleri ve özel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Çiçekli Köyü, Sungurlu/ÇORUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye 17 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :